TV & INTERNET

Internet en Televisie voor recreatieparken

TV en internet op een vakantiepark

Telefactory oplossingen

Televie en snel internet behoren tot de essentiele diensten die uw gasten willem kunnen gebruiken wanneer zij verblijven op uw vakantiepark. Parkgasten kunnen recreanten maar ook thuiswerkers zijn, die tijdens hun verblijf een stabiel en snel internet op prijs stellen.

Telefactory denkt dat zowel dat goede Tv ontvangst en snelle internet toegang van groot belang zijn. Wij zullen alle beschikbare middelen inzetten om de beleving van uw gasten en eigenaren van de recreatiewoningen structureel te verbeteren en optimaliseren. 

Zorgeloos internet en TV

Hoe mooi zou het zijn als een structurele verbetering kunt aanbrengen voor uw TV en internet toegang op uw recreatiepark zonder te hoeven investeren in nieuwe apparatuur?

Telefactory verzorgd de tv en internetdiensten maar zorgt ook voor de complete aanleg of update van uw apparatuur. Aansluitend nemen wij ook de volledige service voor u uit handen waardoor de internet en tv apparatuur en voorzieningen op uw recreatiepark altijd up-to date blijven.

Onze klantenservice is 24 uur per dag voor u en uw gasten bereikbaar.
Met onze tv en internet oplossingen kijkt niet alleen de gast maar ook de parkeigenaar veel verder.

TV en internet upgrade nodig
voor uw vakantiepark?

Internet & Tv oplossingen

Merkt u dat er meer gasten beginnen te klagen over de kwaliteit van het internet en/of tv ontvangst op uw park? Moet u al vaker een monteur langs laten komen, of kan niemand de oorzaak van de problemen vinden? Lopen de kosten voor televisie signaal uit de hand?
In de praktijk zien de medewerkers van Telefactory meestal de volgende situaties

Uw bestaande installatie werkt voor televisie nog wel goed maar internet is onvoldoende?

Uw vakantiepark beschikt over een eigen coaxnetwerk dat al vele jaren in de grond ligt en lastig te onderhouden is. Het televisiesignaal wordt nog wel doorgezet, maar de internetverbinding is slecht of werkt geheel niet meer.

Wij hebben de kennis in huis om u van advies en ondersteuning te voorzien. Onze coax specialisten zijn zeer ervaren en hebben kennis van de oudere en van de allernieuwste technieken.

Het onderzoeken van de oorzaak van de problemen is niet eenvoudig en ook niet gratis, maar voor een redelijk tarief krijgt u een eerlijk advies en een plan van aanpak op maat.

Indien er sprake is van een goede coax basisinfrastructuur, beschikken wij over technieken die snel internet (tot 200 MBps per object) mogelijk maken. De kosten van een dergelijke “internet” upgrade vallen in verhouding vaak lager uit dan vaak gedacht. U kiest zelf, u blijft in controle en baas in eigen huis.

Uw bestaande installatie is wel goed maar de wifi beleving is onvoldoende?
Uw park beschikt over een eigen coaxnetwerk dat al vele jaren in de grond ligt en lastig te onderhouden is. Het televisiesignaal wordt nog wel doorgezet, maar de internetverbinding is slecht of werkt geheel niet meer. Uw bewoners moeten zelf hun wifi apparatuur aansluiten.. Wij hebben de kennis in huis om u van advies en ondersteuning te voorzien. Onze coax specialisten zijn zeer ervaren en hebben kennis van de oudere en van de allernieuwste technieken. Het onderzoeken van de oorzaak van de problemen is niet eenvoudig en ook niet gratis, maar voor een redelijk tarief krijgt u een eerlijk advies en een plan van aanpak op maat. Indien er sprake is van een goede coax basisinfrastructuur, beschikken wij over technieken die snel internet (tot 200 MBps per object) mogelijk maken. Desgewenst leveren wij onze oplossing inclusief in-huis kabelmodems waarin moderne en veilige wifi is geïntegreerd. De kosten van een dergelijke “internet” upgrade vallen in verhouding vaak lager uit dan vaak gedacht. U kiest zelf, u blijft in controle en baas in eigen huis.
Uw park kijkt naar renovatie en of uitbreiding?
Het bestaande netwerk is aan haar eind en uw gasten klagen. Nieuwe technieken bieden mogelijkheden, maar het is geen optie om uw hele park overhoop te laten halen voor nieuwe infrastructuur. Om uw gasten tevreden te houden, heeft u een gedoseerde, fasegewijze aanpak nodig. Een aanpak op maat, die past voor u en uw gasten, waarbij u zelf de regie behoudt. Soms zijn alleen delen van het netwerk aan vervanging toe en is een hybride model tussen bestaande coax netwerken en moderne glasvezel oplossingen zeer goed mogelijk. Met haar vakkennis combineert Telefactory coax en glasvezel in een voor u optimale oplossing. Of het park de nieuwe kabels in eigen beheer wilt graven of dat wij dat voor u coördineren bespreken wij met elkaar vooraf. Ook voor renovatieplannen kunt u met Telefactory contact opnemen. U zult versteld staan van de mogelijkheden.
Lopen de kosten uit de hand?
De inkoopkosten televisiesignaal lopen hoog op, u bent in een soort leverancier gijzeling beland, of u heeft gedoe met televisierechten-afdracht, u heeft te maken met onvoldoende kennis in huis en externen blijven gepeperde facturen sturen. Is voor u het televisie en internet inmiddels een kostenpost en een last geworden? Moet daar snel wat aan veranderen? Neem dan nu contact op met Telefactory. Wij onderzoeken samen met u wat er aan gedaan moet en kan worden. Soms zijn er inkoopafspraken te maken, soms ligt de oplossing in de techniek, maar wij hebben ook meegemaakt dat het onoverzichtelijk lijkt en dat na enige structurering in de administratie en techniek, het overzicht snel weer is gevonden. Wij gaan met u op zoek naar een passend plan en tot wij u daarover en vooraf over berichten zijn de eerste gesprekken en adviezen gratis.

Wist u dat…

R

Een goed kabelnetwerk een lange gebruiksduur garandeert?

R

Herbekabelen heel veel geld kost en overlast geeft?

R

U in een gebouw met glasvezel in eigendom zelf de regie heeft en houdt?

R

U in een gebouw met eigen glasvezel de gebouw gebonden installaties veel goedkoper aan kunt sluiten en beheren?

R

U met glasvezel kostbare ruimte kunt besparen?

R

Glasvezelkabels veel dunner zijn dan traditionele kabels?

R

Eigen inpandig glasvezel op 20 jaar kan worden afgeschreven?

R

Eigen inpandig glasvezel op 20 jaar kan worden afgeschreven?

R

Intercominstallaties ook op glasvezel kunnen worden aangesloten?

R

Videosystemen als CCTV en video intercom mee kunnen liften op de glasvezelbekabeling?

R

Een inpandige kabellengte van 1000 meter heel goed mogelijk is?

R

Glasvezelkabels kunnen voldoen aan de hoogste brandnormering?

Stuur ons uw bericht

13 + 14 =

Telefactory B.V.

Gaasterland 8
1945 RG Beverwijk
Nederland
+31 (0)85 047 4002