ZORGINSTELLINGEN

Internet voor zorginstellingen

Internet voor zorginstellingen

Bewoners van zorglocaties hebben net zo veel recht op hun eigen oprit naar het internet als iedere andere burger in Nederland.

Toch zijn er grote groepen die in hun eigen woonomgeving binnen de zorginstelling geen toegang tot het vrije internet hebben.

Het behandelplan kan in de weg zitten of het persoonlijk budget is ontoereikend. Hoewel niet altijd noodzakelijk, is voor veel bewoners de persoonlijke toegang tot het internet wel degelijk praktisch en zeer gewenst.

Internet oplossingen

Nieuwe bekabeling is een optie maar vaak beschikken de panden wel over eigen coaxbekabeling.

Met de huidige techniek is coax heel goed geschikt voor de distributie van televisie, internet en telefonie. Telefactory heeft hier de kennis en kunde voor in huis.

TECHNIEK MET ZORG

Zorginstellingen hebben het “wij zorgen voor u”-DNA. Op die basis is de afgelopen jaren geprobeerd om de bewoners te voorzien in hun internet- en televisie behoefte. Helaas is dat niet altijd even deskundig gedaan.

Nieuwe technieken zijn ontwikkeld en verschillende generaties netwerken lopen naast en door elkaar. Ook worden netwerken niet altijd goed onderhouden of geüpdate, wegens gebrek aan kennis of budget.

Multi-tenant oplossingen

Bespaar op internet infrastructuur

Er is met beperkte middelen erg veel mogelijk. Dit leidt vanzelf tot kostenreductie voor de zorginstelling en tevreden bewoners.

R

Eigenaar/Bestuur

  • Ontzorgd bij de aanleg en beheer van de data infrastructuur.
  • Een gebouw dat bewoners aantrekt door de aangeboden diensten.
  • Een data infrastructuur die klaar is voor de toekomst.
R

Facilitaire dienst

  • Maximale klanttevredenheid, voor opdrachtgevers en bewoners.
  • Eenvoudig beheer en goede ondersteuning van de diensten.
  • Geen bewoners meer aan de balie door een directe helpdesk.
R

Bewoners en familie

  • Geleverde diensten tegen scherpe tarieven.
  • Snel en betrouwbaar internet – ook voor beeldbellen
  • Uitgebreid TV-pakket

 

Telefactory regelt het

Ervaring is het punt waar kennis en kunde samenkomen. Telefactory houdt al jaren de ontwikkelingen in gebouwenbekabeling nauwlettend in de gaten. Veiligheidseisen, brandnormeringen, veranderde wettelijke voorschriften, hogere datasnelheden, maar ook ontwikkelingen in de markt. De laatste jaren is het snel gegaan, maar het oude coax netwerk is nog goed inzetbaar bij de levering van triple play-diensten.

Stuur ons uw bericht

5 + 3 =

Telefactory B.V.

Gaasterland 8
1945 RG Beverwijk
Nederland
+31 (0)85 047 4002